19 Ekim 2013 Cumartesi

Tüketiciler için mükemmel bir yemek arama nasıl

Tüm E-çözümler projektör |





Tüketiciler mükemmel Restoran nasıl buldunuz? Sözlü bir rol oynar, ama oynayan diğer unsurlar vardır. Marka ne kadar önemlidir? Değer daha kaliteli daha önemlidir? Nasıl bir rol içeriği bu arayış içinde oynuyor? Burada ne tüketiciler değeri göstermek için "Restoran" terimi bir göz atın yemek için iyi bir yer arıyor.


Bu veri kümesi davranışını on ayrı üst düzey kategorisi vardır. Kategoriler (ilk numarası anahtar kelime öbekleri o gruptaki numarasını gösterir) birime göre sıralanır.


Bu kategoriler incelediğinizde burada niyet özgüllük tarafından vurdu. Genellikle, çok sayıda kullanılan belirsiz bilgi anahtar kelime öbekleri vardır. Bu durumda, orada sadece 22 onlara ama onlar bir ay 65M hesaplarını arar. Unutulmaması gereken önemli ikinci Restoran arama davranışı hakim ilk üç temalar vardır: konum, kalitesi ve türü. Bir bilgi mimarisi açısından tüketici trafiği neredeyse yüzde 30i temsil, bu üç kavram Web sitesi kopya içine infüzyon. Bir tüketici bir [kalite] [yer] [tipi] sorgu oluşturmak çok yüksek olasılıktır.


Bu üst düzey kategoriler çeşitli tüketici niyet hakkında yararlı bilgiler sağlayan alt kategoriler var. Bu yirmi yedi benzersiz kategorileri genişletir. Orada, örneğin, üç kategoride içerik için davranış ve Restoran türü için beş kategori.


Kategoriye göre tüketici niyet bakınca, senin Web sitesi mimarisi geliştirilirken varsayımlar yapabilirsiniz. Örneğin, pek çok daha fazla tüketici menüler, ikiye bir farkla bakarak yerine değerlendirmeleri ilgilendi. Hem içerik türlerinin önemli ama bir birimi perspektif lokantadan değerlendirme üst fatura almalısınız.


Marka: 1,211,340 Arama için restoranlar tarafından marka adı (yok bir konumu belirtildi) yalnız bir ay vardır. İlginçtir, konuma göre bir marka için arama bir ay 25,190 arama düşük tarafta oluyor.


İş: Bir restoran işletme sahibi olarak size hiçbir değerli bu aramaları için. Trafik çoğunluğu ürünleri ve Hizmetleri (1,043,370 aramalar), (255,900 aramalar) geri kalan süre franchising hakkında ve satış fırsatları. Trafik iş ürünlerinin çoğu için sadece bir avuç ikincil şartları aranır. Bu, reklamlarınızın değil neresinde görüntüleneceğini yönetmek için sağlar. Önem sırasına göre bu şartlar şunlardır:


İçerik: Bunlar, çoğunlukla, çok özel içerik isteklerini üç. Değerlendirme, patron hacmine olmakla birlikte, bu birim sadece 10 anahtar kelime öbekleri kümelenmiş. Kılavuzları 53 farklı sorgularını, bunların çoğu şehir tabanlı sırıtmak. Menüler için istek çoğu Ulusal mutfağı (Çin, İtalyan ve Meksika) olduğunu. Marka adı restoranlardan menüler için çok az trafik var.


Etkinlikler: Restoran hafta için bir ay 376,600 arama vardır. Dört milyon gelecek yıl arar, bu şehirde bu olay gerçekleştiğinde keşfetmeye değer bir mikro fırsat gibi görünüyor.


Bilgi: Şaşırtıcı değil, bu trafik çoğunluğu üzerinde tek bir terim var: Restaurant. Bu trafikte kullanıcı niyet ilahi çok zordur. Apreleme, işyerleri veya bir doğum günü partisi Restoran arıyorsunuz bir anne olabilir. Milliyet tarafından Restoran adlarının listesi için arayan sorgular vardır. Bu sorgular birinden yeni bir restoran başlatmak için arıyoruz yoksa yemek için bir yer aramak için alışılmadık bir şekilde mi? Sanırım nasıl dönüştüreceğini görmek için bu trafiği hedef olabilir.


Yeri: 13,538,000 Aylık arama ile bu konum temelli aramaları ikinci büyük davranış kategori vardır. Bu grubun yiyecek türü, içerik veya kalitesi gibi diğer öznitelikleri söz etmeden bir restoran bir şehirde arıyor.


Kalite: Tüketiciler, kaliteli bir yemek deneyimi kesinlikle ilgilenen ve nispeten daha az sıfat aradıkları Restoran tarif için kullanıyorlar.


Araçları: Bu veri kümesi için kalori sayaçları ayda sadece 2400 arama vardır. Bu düzeyde gerçekten acayip bir ile rahatsız olamaz. Belki de bu daha kullanışlı bir seçenek olur hızlı yiyecek sunuyoruz.


Tipi: Bu gruptaki oluyor çok ve bir restoran sahibi tüketiciler lokantan için beş farklı şekillerde arama olasılığını yansıtır reklam kopyası ile açılış sayfaları oluşturmak için seçenek sağlar. Tüketiciler tarafından Ulusal mutfağı arar olasılığı çok yüksektir-tarafından teslim arayacağı neredeyse yirmi kat daha düşük olasılıktır.


Değeri: Maliyet bu kategoride önemlidir. Tüketicilerin çoğunluğunun odak üzerinde sadece iki dönem: Kuponlar ve kuponları. Tüketiciler için kupon arama yaptığınızda, marka ile Kuponlar için bazı istek görüyorsun. Fişler için arama yaptıklarında, hiçbiri-in belgili tanımlık tüketici marka belirtin.


Web sitesi dizin: 218,000 tüketicilerin bir ay arama restoranlar dizinler için. Sizin restoran yerel ve hyperlocal directory bulabileceğiniz her kayıt haklı çıkarmak için kesinlikle yeterli trafik olduğunu.


Restaurant behavior model


Hangi müşterilerin değer içine daha fazla fikir verir gibi her zaman dönem yoğunluk DataSetteki bakmak yararlıdır. Bu durumda üst terim en iyisidir. Bu-cekti önermek bir büyük açılış sayfası fırsat örn., "en iyi deniz ürünleri Restoran Bostonda." Bu etiket ile daha önceden tanımlanmış üç ana temaları ele geçirdiler: konum, kalitesi ve türü.


Durdurmak kelimeler: Arama bir süre etrafında olan, o stop biliyorum kelimeler (bir, içinde, in, var olmak için) arama alaka içinde küçük değeri olması gerekiyor. İkincil terimler aşağıdaki listeye bakın eğer, ancak, "içinde" dönem beşinci olduğunu görürsünüz en yüksek yoğunluk. Bu durumda, geo göstergesi olduğu için çok değerli. Çok fazla trafik aşağıdaki iki formu kullanarak bakın:


Otelde çeşitli temalar görmek ikincil 25 şartlar üst geri kalanı incelemek listede yansıtıyordu. Bunlar kabaca değer sırayla listelenir. İlk altı ne tüketiciler tarafından değerli ve Web sitesi mimarisi ve sayfa metni geliştirmek nasıl yönetmek hakkında fikir sağlamak.


Aşağıdaki tabloda (kırmızı yazı) ikincil koşullarını konu dışı ve sizin için hiçbir yararı vardır. Aslında, state-of--art Restoran Ekipmanları hakkında konuşmak eğer sen-si olmak installed senin restoranda, trafik soba ve sandalye satın almak isteyen de çekebilir.


Top Terms for Restuarant


Restoran tarzı hakkında son nokta önemlidir. Peki ya "aile restoranı?" olduğunu Arama davranışı, ne zaman çocuk çarpanlarına bir restoran için arama yaparken farkı nedir? Yapar ve değil. Aynı, ama farklı birim ile davranış Kategoriler çoğu. Örneğin, Ayrıca bu gruptaki gönüllülük neredeyse hiç ilgi olduğunu ve marka aramalar listenin başında. Gelecek ay bir aile restoranı ara davranış modeli geliştirecektir ve kontrast bu davranışı göstermek için bu model için Restoran tüketiciler türüne bağlı olarak farklı olabilir arıyoruz.


Üst düzey bir analizdir ve sanayi düzey neler olduğunu anlamak çok yararlıdır ? baskın temaları ve benzeri. Ancak, çoğu restoran tek boyutlu değildir. Onlar bu sloganı olduğu gibi bu tür birden çok özellikleri var: "Brezilyalı steakhouse romantik yemek konusunda uzmanlaşmış." Tüketiciler için romantik bir restoran arama ile ilgili davranışı anlamak için ekstra mil gitmek için burada tavsiye ederim. Hiç şüphesiz, davranış bu analiz farklı olacaktır.


Siyaset olduğu gibi bütün lokantalar yerel. Google, Yahoo ve Bing yerel arama hizmetleri iş iddia değil, bunu yapmalıyım. Eğer otomatik olarak bu yerel arama dizinleri eklenir değil. Yerel arama gereksinimleri dahil için vardır. Ne olduğunu anladığınızdan emin olun.


İle ilgili konular: Kanal: İçerik | Arama ve kullanılabilirlik


Yazar hakkında: Mark Sprague Northern Light arama motoru, kurucusu olduğu danışmanlık müşterileri arama davranışı, SEO ve arama teknolojileri, Lexington eİş içerik üzerinde pratik etkisi anlayarak Web sitesi performansı nasıl hakkında danışmanlık. @CMarkSprague Twitter onu takip edebilirsiniz. Tarafından Mark Sprague daha eşya görmek


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Google AdWords şirketlerin "Uzantılar"gözden Out tüm hesaplar için haddeleme başlamak


Neden YouTube anahtar kelime aracı bağlantı oluşturmak için çok şaşırtıcı


Microsoft alır onun Bing üzerinde kampanyası için İngiltere de nerede Google H

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder