12 Aralık 2013 Perşembe

David Wallace, yazar, Arama Motoru Dergisi

Eğer sen are-in email ölmüş ya da ölmekte olan görüş, tekrar düşünün!. Sadece e-posta, 2012 en popüler online aktivite, daha yüksek tıklama ve dönüşüm oranları gibi iyi yatırım Getirisini diğer kanallar daha da oluşturmak. Bu eğilim sadece gibi yatırımları pazarlama önde gelen kaynak pazarlamacılar plan yapar onların email pazarlama bütçeleri 2013 sırasında artırmak için % 56 e-posta devam edecektir.


İşletmelerin çoğunluğu Facebook ama ne kadar çok sosyal medya devi tam potansiyeline için yararlandığımız varlığı var mı? Muhtemelen çok az düşünüyorum. O kim eksik, Facebook Pazarlama-ebilmek getirmek onların iş faydaları anlamak için başarısız hayal etmelisin. Aşağıdaki Infographic içinde açıkça neden işletmeler pazarlama çabaları ve Facebook yakından bağlı olmalıdır göstermek bazı anahtar Facebook numaraları GroSocial benziyor.


Yerel arama sıralama algoritmasını zaman bir gizem gibi görünebilir. Odaklanmak en önemli unsurlardır merak ediyorum birçok yerel pazarlamacılar bırakarak dahil birçok faktör vardır. Google Rehber profil eksiksiz mi? Veya tüm alıntılar ve değerlendirmeleri ile ilgili olabilir. Yakınlık [...] var


Bu büyük bir sürpriz olmamalı sosyal medya günlük hayatımızın büyük bir parçası olduğunu. Bu kesinlikle bize, bizim için önemli bir haber nasıl ve hatta nasıl öğreniyoruz kişilerle iletişim yolu değişti. Sosyal medya popülerlik hiç şüphesiz bizim kültür ve kaç dünya görüşü üzerinde önemli bir etkisi olmuştur.


Facebook, Google gibi sosyal medya sitelerinde nakil + ve diğerleri roket bilimi değil. Yoksa? Deftere nakil ve çok sosyal seçenekleri mevcut içerikle yayımlama Madness yöntemi olabilir ki? Sonuçları istediğiniz vardır! Ne tür içerik en iyi çalışır ikilemi, nasıl düzgün biçimlendirmek için mesajları, görüntüleri kullanmak için ya da değil olup olmadığını ve eğer öyleyse, ne tür bir resim kullanmak için enerjileri herhangi bir gün ve daha fazlasını en verimli kez odaklama.


2011 ? 2012 Bir kuyruklu 20 milyon %286 700.000 Pinterest tekil ziyaretçi büyüdü biliyor muydun? Aslında, bir son Pew Araştırma Internet kullanıcılarının % 15 Şimdi Pinterest üzerinde bu üçüncü en popüler sosyal medya sitesi Amerika Birleşik Devletlerinde yapıyoruz göstermiştir. Pinterest şimdi İngilterede yerelleştirilmiş bir çaba bile yapıyor. Bazılarına göre sosyal medya peyzaj bozuyor ama online satın alma davranışı de etkiliyor?


Facebook grafik arama için silindir dışarı ediliyor gibi kullanıcı tabanı, sonrası "aranabilir" içeriği farkında olmak önemlidir. Genel bilgi arama sorgularında görünmesini emin ve içeriği mutlaka dünyanın görmesini istemediğiniz Facebookta postalıyorsanız sorunlara neden olabilir. Bu [...]


Aşağıdaki Infographic içinde okyanus medya reklam tanımlamak ve bugün nerede için kurşun yardımcı birkaç önemli olaylar tarih sunuyor. Çeşitli ülkelerde temsil onlar için hedef kitlelerini bilgileri karşıya geçmek için yeni yöntemler geliştirdi ve daha fazla reklam ve promosyon Diyar gelişiminde önünü yardımcı oldu. Ayrıca reklam bir nesil için gelecekteki olanakları olabilir ne olduğunu.


Facebookun en son yenilik-grafik arama, Ocak ayında canlı gitti. Şu anda dört temel aramalar kapsayan daha fazla fakat bu önümüzdeki yıllarda genişletmeye bekleniyor. Grafik arama profesyonelleşerek ve alakalı arama sonuçları sağlamak için Facebookta bir trilyon ya da öylesine sosyal bağlantılarını kullanır. İsim kendisi Sociogramma türetilmiştir hangi Facebook [...]


Hiç şüphe yok ki pek çoğunuz bu kullanım Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest ve diğerleri gibi sosyal medya sitelerinde bir günlük değil saatlik temel okuma. Ancak, şimdiye kadar bir dakika fazla hayatımızı söz bizim telefonlar ve mobil cihazlar üzerinde bu tür bir sosyal medya kullanımı olan olumsuz etkileri hakkında düşünmek durdu mu?


2003 Yılında başlatılan, SEJ pazarlama içerik aramak için topluma dayalı yaklaşımı içinde benzersizdir. Hemen hemen tüm bizim katkıları gerçek uzmanları geliyor: ev içi ve bağımsız Internet pazarlamacılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder