12 Kasım 2013 Salı

Başka bir Google MayDay Tweak, Haziran 23/24?

Google obsesif devam etmektedir yeni bir WebmasterWorld iplik izlerken, işaretleri Google gösteriyor onların en son derecelendirme algoritması için başka bir tweak yaptı. Google güncelleştirmek, hangi biz bitkinlik burada kapalı sadece biraz 2 Haziran tarihinde ama da muhtemelen 23 Haziran tweaked değil MayDay ve 24 gibi görünüyor.Birçok SEO ve Web yöneticileri oluyor yeni bir güncelleştirme olup olmadığını soruyor. Walkman, forumlarda üst düzey bir üyesi dedi: Lots-in tweaking, ups ve aşağı için bir sebep yok. Kadar % 10-20 günde.Başka bir kıdemli üye, Shaddows son Google deneyimini özetlenebilir: tekrar tavsiyenin kalıpları içinde büyük bir kayma oldu. Sadece açık olmak, dediğim zaman "büyük" Ben demek, Vince gibi. Normalde, bir veya iki yıl bakın. Son zamanlarda, biz onları MayDay Part ı Mayday Part II (yaklaşık 14) gördük Mayıs 2 Haziran 23/24 her-in onları are "stratejik bir değişiklik neden olacak SEO pratik -,"bir sayfa düzeyinde işe yaramaz tarafından"değil tamir edilebilir şeyler hakkında gitmek nasıl bir değişim oyun değiştiriciler".Google sıralaması veya trafik ile son iki gün içinde bir değişiklik fark ettiniz mi?WebmasterWorld Forum tartışma.


tüm siteler sıralamasında geçen hafta ve orada için hiçbir ciddi değişiklikler kontrol... hmmm hangi piyasa veya bu web yöneticilerinin sektör acaba seing değişikliklerdir


Bir uzun kuyruk iş trafiği içinde Avrupa trafik sunan siteleri değiştirmek büyük bir sıralama gördük. Mayday eski düzeyleri % 85i için artırın trafik damla % 80, 19th Haziran trafik bir gördüm. Tam olarak aynı model deneyimli aynı ülkede başka bir benzer ama alakasız site ile bu doğruladıktan.


Farklı bir kayda göre bir şey görüyorum ama aşağı olma trafik mi mesaj hatırlayamıyorum. Biz bizim ana anahtar kelimeler için herhangi bir değişiklik vardı ama bizim trafik (26 Mayıs 15 Haziran tahmin) yaklaşık % 20 aşağı indi. Çok belirgin. Yine geçmesi ve uzun kuyruk anahtar kelime ile ilgili ama aynı zamanda ana terimleri sadece daha az arar oldu gibi çözmem gerekiyor. Buna rağmen o dönemde olurdu gerçekten garip görünüyor.


A WebmasterWorld haftalık Round-Up 8 NovemberGoogle AdSense Split / B deneyleri


Logosu tasarlanmış gerek $15 +, bir çok popüler bir haber Web sitesinde CreativityAdvertising üzerinde dayalı!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder