3 Kasım 2013 Pazar

Birden fazla hesabı yönetmek için 25 twitter uygulamaları

Bu pazara geç olarak gelmiş tüm Twitter apps ile yetişmek için imkansız bir görev gibi görünebilir. Dizinler işlemine yardımcı olmak için bir sürü olsa bile, biz hangi apps destek birden fazla hesabı tespit etmek hala zor olduğunu fark ettim.


Daha fazla insan, kişisel ve mesleki nedenlerle heyecan kullanıyorsanız, bu çok yönlü ihtiyaçlarına uygun bir Twitter istemcisi için talep yükseliyor. İşte şimdi veya daha sonra masaüstü, Web üzerinden farklı hesaplarından cıvıldamak ve süre için çeşitli seçenekler kaçıyor. Biz de birkaç tarayıcı eklentileri ve iş alanı istemcileri Twittering gereksinimlerinize göre doğru uygulamayı bulmak için ekledik.


nambu


Nambu: Birden fazla Twitter, Identi.ca ve Laconi.ca hesap yönetimi için büyük tek veya mutli-sütun uygulaması. Nambu de Twitter trendleri, kaydedilmiş aramalar, filtreler, bağlantı toplama ve grupları içerir. Nambu hesabınız varsa Ayrıca, tr.im kısaltmak URLs ve pic.im için Twitpic daha iyi heyecan fotoğraf araçları kullanabilirsiniz.


Seesmic Masaüstü: TweetDeck için uygun bir tehdit, Seesmic Masaüstü hesaplarını yönetebilir sayısına herhangi bir sınırlama vardır. Ayrıca, çünkü tam Facebook ile entegre ve aynı zamanda sağlar sınırsız sütunlar için masaüstü Twitter ile meşgul için harika bir yol olduğunu.


Twhirl: Seesmic Masaüstü yerine okul sırası kullanma için Twhirl olsa da, hala TwitStat Twitter istemcisi lider Kurulu (şimdiki içinde 5 numaralı yuva) egemen olmaya devam ediyor. Kullanıcılar birden fazla hesap desteği ve tweets tek sütun manzarasına sahip seviyorum. Ayrıca Not cross-Ping.fm ve yetenek için Seesmic videoları izlemek ve kaydetmek için posta.


tweetie-for-mac


Tweetie Mac için: Bir patlama ile başlatılan bu tek sütun gem teşekkür sevilen-in onların hareket eden app. Biz Tweetie hakkında inanılmaz bir iş, birden fazla hesap yönetimi bizim ekran gayrimenkul saygı mı Macın şık tasarımı için kızgınsın. Uzman kullanıcılar, klavye kısayolları, konuşma ve dişli doğrudan mesajları keyfine varacaksınız.


Twibble okul sırası: Twibble 3 farklı heyecan hesapları yönetmek kullanıcılar sağlar ve klavye kısayolları, konumu tanıma ve görüntüleme seçenekleri içerir.


Digsby: Bu masaüstü uygulama Digsby (yalnızca Windows için) ama onun çok müşteri IM destek için muhtemelen en çok tanınan sosyal ağ profilleri işlemek ve birden fazla Twitter hesaplarını yönetme.


matt


Matt: Multi hesap Twitter Tweeter için standları, Matt, sadece Web üzerinden birden fazla hesap güncelleme sağlar basit ve renkli bir Twitter uygulaması olduğunu.


TwittBot: TwittBot birden fazla hesap güncelleme, ancak birden fazla kişi aynı hesabı güncelleştirmek izin olanak sağlar. @replies için belirtilen heyecan hesapları için repost hizmet arar ve botlar herkese açık olabilir veya kişi grubunu seçmek için kapalı. Bu agrega çeşitli kaynaklardan tweets Twitter hesapları için mükemmel bir araçtır.


Tweet3: Birden çok web tabanlı hesap diğerlerinden biraz daha farklı destek Tweet3 olduğunu. Sitesi, sen nereye sen-ebilmek gelenek rengi, her hesap için bir kontrol paneli görünümü ile Facebook ile entegre, izleyin ve Twitterers unfollow ve ayarlarını sağlar. Bağlantılar tweet, Tweet3 analytics sekmesindeki performanslarını izler.


Splitweet: Birden fazla Twitter hesaplarını yönetmek etrafında tasarlanmış, birden fazla hesap için tweets ilanıyla Splitweet akışı tüm hesapları, tweets görüntülemek için büyük ve aşağıdaki marka bahseder. Markalar için araç olarak konumlandırılmış, Splitweet gerçekten bu vadettiğini yok ve şirketlerin CoTweet, EasyTweet veya TweetDeck ile daha iyi olurdu.


twitiq


TwitIQ: TwitIQ tam olarak işlev bakımından zengin dışında Twitter.com gibidir. Yani tahmin heyecan ana hesaplar arasında geçiş yapmak için kelime etiket bulutu görüntüleyip konuşmaları, sorular, retweets ve URLler sekme seçenekleri de dahil.


Twitomate: Sadece sizin için tasarlanmış bir çok temel uygulama kuyruğa tweets bir yuvarlanma olarak yayımlamak için. Ancak, birden fazla hesap var ve onları düzenli güncellemeleri ile taze tutmak istediğiniz, Twitomate değer bir göz.


TweetLater: Tweeting işlemini otomatikleştirme için adanmış bir web hizmeti TweetLater sınırsız heyecan hesapları ve toplu yükleme ve tweets zamanlama destekler. Hatta bazı ekstra goodies profesyonel hesapları için atılmış bulunmaktadır.


cotweet


CoTweet: CoTweet zaten Twitter CRM araç seçimi BestBuy, JetBlue ve Fords ve heyecan hesap yönetimi için iş katmanı ekler çünkü. Evet, birden fazla hesabı var, ama CoTweet anahtarla birden fazla kişinin, bu nedenle hiçbir duplikasyon çaba güvenle aynı hesabı yönetmek izin veriyor. Ayrıca daha sonra tweets için zamanlama, arkadaşlarınıza tweets atama ve heyecan kullanıcı notları ekleme için seviyoruz.


EasyTweets: Pazarlamacılar için bir araç olarak konumlandırılmış, EasyTweets benzer bir bloglama platformu ve minimum ile geliyor yükseltmek sürekli arama, üç hesapları için desteği için tercih eğer fiyat etiket-in $24/mo posta birden fazla hesap, SMS dikkatli ve Google Analytics veri bağlantıları için. EasyTweets birkaç tweet görüntüleme seçenekleri vardır, ancak TweetDeck hayranları özellikle tweets güverte görünümünü (sütunlar) gibi olacak.


HootSuite: Şık web tabanlı app için birden fazla yöneticileri ile birden çok hesabı, TweetDeck da (kendi ow.ly URL shortener kullandığınız sürece) bağlantı istatistikleri tweets görüşlerini Pano doğru şekilde genel görüş edinmesini vererek harikadır. Ayrıca Twitter arama, tweets zamanlama ve Ping.fm sadece heyecan güncellemek için deftere nakil için uygun bir uygulaması olduğunu.


twitterfox


TwtterFox: TwitterFox TwitterFox tarayıcı doğru el köşe içinde oturur ve yoldan tutarak büyük bir iş yok TwitterFon iPhone uygulama olan adamlardan bir Firefox eklentisidir. Kullanıcılar birden fazla hesap tercihleri ve her biri bir tek sütun görünümü arasında geçiş ekleyebilirsiniz.


Adjix2TwitterLink: Bookmarklet bu size URL ya? hizmet adjix tarafından sağlanmaktadır. Siz göz atarken, ama beri gelen tweet ve daha sonra son derece kullanışlı olabilecek göndermek için hangi hesabı belirtmek için seçeneği var sadece tweeting bağlantılar.


Twitterific


Twitteriffic: Yeni ve gelişmiş Twitteriffic 2.0 bir güzellik ve Twitter iPhone üzerinde müthiş yapar ve birden çok hesabı güzel yöneten bir son derece işlevsel, ücretsiz iPhone uygulaması. İzleme Eğer, Twitteriffic kolları arama ve gelişmiş arama sorgularını destekler kaydedilme seveceksiniz.


Tweetie: Lideri mobile pack ve 3 numaralı Twitter istemcisi genel TwitStat göre Tweeties ($2.99) birden fazla hesap desteği, bu iPhone uygulaması hakkında seveceksiniz özellikleri biri.


SimplyTweet: Bu tam özellikli iPhone app (3,99$) ve daha sonra bazı temel yapar. Birden çok hesabı yönetme üstüne eğilimleri görüntülemek, notlar eklemek, arkadaş (gruplar) kaydedilmiş görünümler oluşturmak, Safari bookmarklet kullanmak ve kişileri tweet yazarken bak.


TweetStack: Twee

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder